Simply Zen Age Benefit & Moisturizing Shampoo 1000 ml

Simply Zen Age Benefit & Moisturizing Shampoo 1000 ml
Brand: Simply Zen
Size: 1000.00 ml
316.13 NOK 351.25 NOK
Kjøp nå

Når du tenker på for tidlig aldring og anti-aldring, tenker du vanligvis på huden, og du vil ikke ha disse rynkene. Men håret vil etter hvert også vise tegn på at tiden går, noe denne sjampoen vil bidra til å forhindre.
Aldring av håret er ofte forårsaket av tørt eller kjemisk behandlet hår. Dette er grunnen til at sjampoen her er spesielt utviklet for tørt, farget/kjemisk behandlet og modent hår.
Produktet er formulert med hyaluronsyre, aktive fuktighetsgivende ingredienser, proteiner, nærende oljer, antioksidant planteekstrakter og et UV-filter for å beskytte håret ditt mot så mye skade som mulig. Håret ditt vil se ut og føles supermykt og skinnende.

Både håret og hodebunnen vil motta optimal næring og fuktighet, noe som bidrar til å gjenvinne sin naturlige glans og liv.
Sjampoen er også fri for sls/sles sulfater.

Applikasjon:

Påfør en passende mengde sjampo i vått hår. Masser sjampoen godt inn i håret og hodebunnen, skyll deretter med varmt vann. Gjenta om nødvendig. Vi anbefaler at du avslutter med en fuktighetsgivende balsam for optimalt resultat.

Dette er en XL-størrelse slik at du ikke går tom for sjampo med det første.