Røntgen undersøkelse

VI HAR KORTE VENTETIDER PÅ ULIKE RØNTGEN UNDERSØKELSER

VI HAR KORTE VENTETIDER PÅ ULIKE RØNTGEN UNDERSØKELSER

Har du fått en henvisning til røntgen undersøkelse fra din fastlege? Vi vet at ventetiden kan være vanskelig – både tiden til selve undersøkelsen og svartiden på selve resultatet. Derfor er vi opptatt av raske forløp, der du er sikret en kort ventetid røntgen undersøkelser. Vi utfører alt fra små til store røntgenundersøkelser.

Røntgen undersøkelser brukes for å fremstille bilder av kroppens vev og strukturer. En slik undersøkelse kan avsløre om det foreligger uønskede forandringer eller skader i kroppen. Metoden egner seg spesielt godt til å ta bilder av det sentrale nervesystemet (hjernen din), muskler og bindevev.

Mange lurer på hva som er kostnad for røntgen. Det avhenger av om du skal ha refusjon fra det offentlige, eller ikke. De fleste skal ha det, og da betaler du kun en egenandel.

Kontakt oss

EN RØNTGEN UNDERSØKELSE KAN SIKRE DEG LIVSKVALITET I FREMTIDEN

Vi tar imot både private og offentlige henvendelser

Ved å gjennomføre en røntgen undersøkelse, kan du få viktige svar på utfordringer som trenger behandling eller videre utredning. Enkle undersøkelser er gjennomført på 15-20 minutter, og kan være helt nødvendig for å gi deg økt livskvalitet i årene som kommer. Hva med forberedelser røntgenundersøkelser? Avhengig av hvilken undersøkelse du skal foreta, er det ulike forberedelser som skal gjøres. Noen må tilføre kontrastvæske i forbindelse med undersøkelsen, andre trenger ikke dette.

Viktige forberedelser til undersøkelsen

Viktige forberedelser til undersøkelsen

Når du skal til en røntgen undersøkelse så er det viktig å følge de forberedelser du får beskjed om. Dette kan variere veldig fra om det er en CT, MR eller en annen type undersøkelse. Les derfor nøye i gjennom brevet du har mottatt før undersøkelsen.

Kontakt oss

Kontrastvæske og bivirkninger

Har du fått kontrastvæske, vil du kunne oppleve noen bivirkninger. Derfor ønsker vi at du forblir på vårt kontor inntil 10 minutter etter avsluttet undersøkelse. Dette er for din trygghet.

Det er ikke uvanlig med enkelte forbigående bivirkninger etter kontrastvæske. Noen kan oppleve å få utslett, andre blir litt kvalme. Dette er ikke farlig.

Vi har lang erfaring med røntgenundersøkelse, og gjennomfører et tusentalls undersøkelser hver måned. Våre ansatte er trygge fagfolk som støtter deg gjennom hele prosessen. Mange gruer seg til røntgen undersøkelse, og våre ansatte sørger for å gi deg gode forklaringer og en god opplevelse gjennom undersøkelsen.

Vi legger vår stolthet i å gi deg en god opplevelser med dine røntgen undersøkelser.

GODE OMTALER OM RØNTGENKLINIKKER I NORGE

Gode tilbakemeldinger fra fornøyde pasienter

Jeg er plaget med klaustrofobi, og var veldig redd for å gjennomføre en slik undersøkelse. Takket være helsepersonellet som var å jobb, fikk jeg en relativt ok opplevelse. De forklarte hele tiden hva som skulle skje, og jeg kunne hele tiden kommunisere med de, mens jeg lå i trommelen.

Emma
Trygghet under røntgen undersøkelsen

Jeg fikk en henvisning fra min kiropraktor, grunnet en idrettsskade. Jeg var avhengig av raske svar for å planlegge den videre treningen min. Jeg fikk time omtrent på dagen, og min henviser fikk raskt tilbakemelding på bildefunn. Anbefaler denne klinikken til alle jeg kjenner.

Noah
Rask timebestilling

Grunnet langvarige og uforklarlige smerter i rygg, var vi redde for at Jasper hadde fått kreft i ryggen. Det er utmattende å gå i uvitenhet og redsel når en venter på slike avklaringer. Denne klinikken gav raske timer og raske svar. I vårt tilfelle ble det positive svar.

Isak
Å fjerne usikkerhet
Røntgen undersøkelser gjennomføres av kvalifisert helsepersonell

Vårt team består av faglig dyktige radiografer og radiologer

Røntgen undersøkelser gjennomføres av kvalifisert helsepersonell

Hos Curato kan du få dekket behandlingen hos ditt forsikringsselskap, så lenge det er en medisinsk nødvendighet. Dette krever henvisning fra din lege og at du har en helseforsikring. Våre legespesialister kan gjøre nødvendig utredning, men du trenger henvisning fra din egen fastlege til våre spesialister. Vi tilbyr mange ulike behandlinger og undersøkelser. Kontakt oss for å bestille time.

Når du foretar din røntgen undersøkelse hos oss, kan du føle deg trygg på at det er et faglig sterkt team av radiografer og radiologer som følger deg gjennom hele prosessen. Vi har tilgang på den beste teknologien og vårt utstyr er oppdatert. Vi er opptatt av å hele tiden utvikle oss faglig, og vi følger med på fagfeltet.