Siste innlegg

Røntgen
Mr undersøkelse av hodet
by Thomas/ on 09 Aug 2022

Mr undersøkelse av hodet

Det finnes en helseleverandør som kan hjelpe deg med akkurat det du trenger. Dette er Curato, en tjeneste som har en rekke ulike tilbud til deg som vil finne ut av helsen din. De kan hjelpe deg å forbedre helsen din, noe som bare er herlig! Kjappe undersøkelser Det som er fordelen med å prøve seg på en helseleverandør er at de er ganske kjappe med å gi deg undersøkelser. Dette betyr at du slipper unna ventelister, noe som kan være veldig frustrerende når man vil finne ut av et helseproblem.

Røntgen
Raskere svar på mr-undersøkelse
by Thomas/ on 21 Oct 2021

Raskere svar på mr-undersøkelse

Ingen ting er kjedeligere enn å vente og vente, eller betale unødvendig mye for en mr undersøkelse. Med Curato kan du raskt finne frem og få svar med en gang, 24 timer i døgnet, på hvor lenge du må vente og hvor mye det koster. Forkorte ventetiden Å ta røntgen kan være nervepirrende. Det er noe de fleste av oss gjør svært sjeldent. Kostbart er det også, en røntgen maskin kan fort koste mange millioner og din kostnad reflekteres av dette.

Røntgen
Røntgen klinikker
by Thomas/ on 27 Jul 2021

Røntgen klinikker

Det finnes mange røntgen klinikker i Norge. Blant disse finner du klinikker som Unilabs og Aleris. Vi i Curato ønsker å hjelpe deg å finne den beste klinikken for deg. Det vi bruker når vi ser etter ulike klinikker er lokasjon, pris, kundeomtaler, ventetid og kvalitet. Det vi har opplevd har vært det viktigste for de fleste av våre brukere er pris og ventetid. De fleste har vært villig til å reise litt dersom de kan få gjort undersøkelsen raskere.

Røntgen
Litt fakta om røntgen
by Thomas/ on 23 Mar 2021

Litt fakta om røntgen

Røntgen er en type stråling hvor lyspartikler, eller fotoner, har en bølgelengde på mellom 0,1 og 10 nm. Røntgen klinikker bruker slik stråling til å gjennomlyse kroppen på jakt etter skader. Hvordan brukes røntgen? Et røntgen apparat fungerer som et kamera, og fanger opp hvor strålingen går gjennom, og hvor den stopper. Bein er tettere enn muskler og fettvev, og er derfor mer synlig på røntgenbilder. Bruk av røntgen innebærer en viss strålingsfare, men det er ikke så veldig farlig å få tatt et bilde eller to.