CT undersøkelse

Vi har korte ventetider på CT-undersøkelse

Vi har korte ventetider på CT-undersøkelse

Har du fått en henvisning til CT-undersøkelse fra din fastlege? Vi vet at ventetiden kan være vanskelig – både tiden til selve undersøkelsen og svartiden på selve resultatet. Derfor er vi opptatt av raske forløp, der du er sikret en kort ventetid CT. Dette klarer vi takket være våre lange åpningstider.

En CT undersøkelse brukes for å fremstille bilder av kroppens vev og strukturer. En slik undersøkelse kan avsløre om det foreligger uønskede forandringer eller skader i kroppen. Metoden egner seg spesielt godt til å ta bilder av det skjelett, muskler og bindevev.

Mange lurer på hva som er kostnad for CT. Det avhenger av om du skal ha refusjon fra det offentlige, eller ikke. De fleste skal ha det, og da betaler du kun en egenandel.

Kontakt oss

20 MINUTTER MED CT UNDERSØKELSE KAN SIKRE DEG LIVSKVALITET I FREMTIDEN

Vi tar imot både private og offentlige henvendelser

Ved å gjennomføre en CT undersøkelse, kan du få viktige svar på utfordringer som trenger behandling eller videre utredning. Enkle undersøkelser er gjennomført på 15-20 minutter, og kan være helt nødvendig for å gi deg økt livskvalitet i årene som kommer. Hva med forberedelser røntgenundersøkelser? Avhengig av hvilken undersøkelse du skal foreta, er det ulike forberedelser som skal gjøres. Noen må tilføre kontrastvæske i forbindelse med undersøkelsen, andre trenger ikke dette.

Viktige forberedelser til undersøkelsen

Viktige forberedelser til undersøkelsen

CT-maskinen skaper ikke ett kraftig magnetfelt rundt deg, og derfor kan du ta denne undersøkelsen dersom du bruker pace-maker. Du trenger heller ikke tenke på metall andre steder i kroppen din, slik du må til en MR undersøkelse. Dermed behøver du ikke fjerne alt av smykker som piercinger osv.

Kontakt oss

Kontrastvæske og bivirkninger

Har du fått kontrastvæske, vil den kunne oppleve noen bivirkninger. Derfor ønsker vi at du forblir på vårt kontor inntil 10 minutter etter avsluttet undersøkelse. Dette er for din trygghet.

Det er ikke uvanlig med enkelte forbigående bivirkninger etter kontrastvæske. Noen kan oppleve å få utslett, andre blir litt kvalme. Dette er ikke farlig.

Vi har lang erfaring med røntgenundersøkelse, og gjennomfører et tusentalls undersøkelser hver måned. Våre ansatte er trygge fagfolk som støtter deg gjennom hele prosessen. Mange gruer seg til CT-undersøkelse, og våre ansatte sørger for å gi deg gode forklaringer og en god opplevelse gjennom undersøkelsen.

Vi legger vår stolthet i å gi deg en god opplevelse med din CT undersøkelse.

OMTALER OM CT undersøkelse

FORNØYDE KUNDER

Jeg er plaget med klaustrofobi, og var veldig redd for å gjennomføre en slik undersøkelse. Takket være helsepersonellet som var å jobb, fikk jeg en relativt ok opplevelse. De forklarte hele tiden hva som skulle skje, og jeg kunne hele tiden kommunisere med de, mens jeg lå i trommelen.

Linnea
Trygghet under CT-undersøkelsen

Jeg fikk en henvisning fra min kiropraktor, grunnet en idrettsskade. Jeg var avhengig av raske svar for å planlegge den videre treningen min. Jeg fikk time omtrent på dagen, og min henviser fikk raskt tilbakemelding på bildefunn. Anbefaler denne klinikken til alle jeg kjenner.

Olav
Rask timebestilling

Grunnet langvarige og uforklarlige smerter i rygg, var vi redde for at Jasper hadde fått kreft i ryggen. Det er utmattende å gå i uvitenhet og redsel når en venter på slike avklaringer. Denne siden gav raske timer og raske svar. I vårt tilfelle ble det positive svar.

Håkon
Å fjerne usikkerhet
CT undersøkelse gjennomføres av kvalifisert helsepersonell

Vårt team består av faglig dyktige radiografer og radiologer

CT undersøkelse gjennomføres av kvalifisert helsepersonell

Hos Curato kan du få dekket behandlingen hos ditt forsikringsselskap, så lenge det er en medisinsk nødvendighet. Dette krever henvisning fra din lege og at du har en helseforsikring.

Våre legespesialister kan gjøre nødvendig utredning, men du trenger henvisning fra din egen fastlege til våre spesialister. Vi tilbyr mange ulike behandlinger og undersøkelser. Kontakt oss for å bestille time.

Når du foretar din CT undersøkelse hos oss, kan du føle deg trygg på at det er et faglig sterkt team av radiografer og radiologer som følger deg gjennom hele prosessen. Vi har tilgang på den beste teknologien og vårt utstyr er oppdatert. Vi er opptatt av å hele tiden utvikle oss faglig, og vi følger med på fagfeltet.