Raskere svar på mr-undersøkelse

post thumb
Røntgen
by Thomas/ on 21 Oct 2021

Raskere svar på mr-undersøkelse

Ingen ting er kjedeligere enn å vente og vente, eller betale unødvendig mye for en mr undersøkelse. Med Curato kan du raskt finne frem og få svar med en gang, 24 timer i døgnet, på hvor lenge du må vente og hvor mye det koster.

Forkorte ventetiden

Å ta røntgen kan være nervepirrende. Det er noe de fleste av oss gjør svært sjeldent. Kostbart er det også, en røntgen maskin kan fort koste mange millioner og din kostnad reflekteres av dette. De fleste slipper unna med en egenandel, husk og at forsikringen din kan gjøre det rimeligere.

Ikke bruk unødvendige krefter på å finne frem i jungelen av steder som tilbyr røntgen. Private klinikker har ofte mye kortere ventetider og det kan være fristende å betale litt ekstra for å få svar raskere. Husk at mange va disse har offentlige avtaler så det fort kan bli rimelig.

Beste pris

Svar på mr-undersøkelse og hvor lenge du må vente, både på timen og på svaret, er helt essensielt når du skal ta røntgen. Også prisene varierer, og røntgen i seg selv er ikke billig. Mange klinikker har offentlig avtale, så du kun betaler en egenandel og får mye kortere ventetid.