Priser for røntgen

Når du skal ta røntgen varierer prisene veldig. Det kommer helt an på om du tar røntgen privat eller via det offentlige tilbudet.

MR priser varierer veldig. Tar du det offentlig er det en egenandel på 267,-. Om du velger å gjøre MR undersøkelser privat kan disse variere i pris fra 1500,- og oppover i pris. Vi i Curato hjelper deg med å finne riktig klinikk.

Kostnad for CT innenfor offentlig støtte er priset som en andre tjenester, med en egenandel på 267,-. Om du velger å ta det privat vil prisene variere fra 1500,- og oppover. En røntgen prisliste vil kunne gi deg en pekepinn på hvor mye det vil koste for deg. Vi hjelper deg med å finne den rimeligste klinikken for deg.

Som du ser så kan det fort bli dyrt med en røntgenundersøkelse når du skal ta det privat. Vi hjelper deg gjerne med å finne billigste alternativ, med god kvalitet. Ta kontakt i dag via vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg videre med å finne rett klinikk.

Uforpliktende kontaktskjema for deg

Vi hjelper deg å finne rett klinikk
Mature doctor

Gode tilbakemeldinger fra fornøyde pasienter

Kostnad ved røntgen i Norge
5/5
Jeg er plaget med klaustrofobi, og var veldig redd for å gjennomføre en slik undersøkelse. Takket være helsepersonellet som var å jobb, fikk jeg en relativt ok opplevelse denne gangen.
Maria Andersen
MR undersøkelsen
5/5
Jeg fikk en henvisning fra min kiropraktor, grunnet en idrettsskade. Jeg var avhengig av raske svar. Jeg fikk time omtrent på dagen, og min henviser fikk raskt tilbakemelding.
Arne Christian Johansen
Rask timebestilling
5/5
Grunnet langvarige og uforklarlige smerter i rygg, var vi redde for at Jasper hadde fått kreft i ryggen. Denne siden gav raske timer og raske svar.
Siri og Jasper
Fjerne usikkerhet

Vi har erfaring fra bransjen og vi deler vår kunnskap med deg

Vi har erfaring fra bransjen og vi deler vår kunnskap med deg.

Kostnad ved røntgen kan bli dyrt, men vårt mål er at du skal få den beste prisen som mulig. Vi gjør derfor grundig undersøkelser av klinikkene slik at vi kan gi deg mest mulig riktig informasjon. Ta kontakt i dag for å få hjelp av oss med din undersøkelse. Du vil bli fulgt godt opp.