Tjenester

Vi formidler kontakt med klinikker

MR undersøkelser

Vi formidler kontakt med klinikker og leverandører av røntgentjenester. Har du en henvisning ta kontakt med oss, så hjelper vi å til med å finne riktig klinikk for deg. For mer informasjon om MR, klikk på linken.

CT undersøkelser

Mer om CT undersøkelser

Vi formidler kontakt med klinikker og leverandører av CT undersøkelser. Ønsker du å få vite mer om CT-undersøkelser så trykk på linken.

Røntgen

Vi formidler også kontakt med klinikker og leverandører av røntgen tjenester. Ønsker du å få vite mer om røntgen-tjenester, så trykk på linken under. Der har vi skrevet mer om hva en røntgenundersøkelse innebærer for deg.

Uforpliktende kontaktskjema

X-ray

Uforpliktende kontaktskjema

Gode tilbakemeldinger fra fornøyde pasienter
5/5
Jeg er plaget med klaustrofobi, og var veldig redd for å gjennomføre en slik undersøkelse. Takket være helsepersonellet som var å jobb, fikk jeg en relativt ok opplevelse. De forklarte hele tiden hva som skulle skje, og jeg kunne hele tiden kommunisere med de, mens jeg lå i trommelen.
Maria Andersen
Trygghet under MR-undersøkelsen
5/5
Jeg fikk en henvisning fra min kiropraktor, grunnet en idrettsskade. Jeg var avhengig av raske svar for å planlegge den videre treningen min. Jeg fikk time omtrent på dagen, og min henviser fikk raskt tilbakemelding på bildefunn. Anbefaler denne siden til alle jeg kjenner.
Arne Christian Johansen
Rask timebestilling
5/5
Grunnet langvarige og uforklarlige smerter i rygg, var vi redde for at Jasper hadde fått kreft i ryggen. Det er utmattende å gå i uvitenhet og redsel når en venter på slike avklaringer. Denne siden gav raske timer og raske svar. I vårt tilfelle ble det positive svar.
Siri og Jasper
Å fjerne usikkerhet

Vi samarbeider med flere leverandører av røntgentjenester i Norge.

Vi vurdere alle klinikkene likt og er selvstendige