Epiic nr. 2 Repair’it Conditioner ECOCERT® 250 ml

Epiic nr. 2 Repair’it Conditioner ECOCERT® 250 ml
Brand: Epiic Hair Care
Size: 250.00 ml
261.45 NOK 290.5 NOK
Kjøp nå

Denne styrkende og reparerende balsamen fra episk hårpleie er flott for å ta vare på kjemisk behandlet, tørt og skadet hår. Produktet gir fuktighet og har en regenererende effekt på hårets struktur. Denne balsamen inneholder den perfekte sammensetningen av algeekstrakter som har en reparerende effekt og hjelper håret til å gjenvinne sin naturlige glans, styrke og mykhet.

Skjem bort deg selv med en frisk duft av koriander og sitrus og få en luksuriøs følelse av spa, duft og velvære. Egnet for tørt, skadet og farget hår.

Produktet er 100% vegansk og selvfølgelig ikke testet på dyr.

Produktet er laget av ultrasmå molekyler, som gjør at pleiestoffene trenger dypere inn i håret og etterlater det mer skinnende og sterkt. Samtidig er pH-verdien svært lav, noe som gjør at hårstråene ikke åpnes mer enn nødvendig. På denne måten blir håret vasket og pleiet veldig skånsomt.

Alle produktene er helt fri for SLS og parabener, og det brukes kun naturlige ingredienser. Alle parfymer er naturlig utvunnet fra blomster og planter.

Epiic hårpleie Repair'it-serien er sertifisert i henhold til den strenge europeiske standarden for naturlige og økologiske kosmetiske produkter; COSMOS Økologisk.

Dette innebærer blant annet at minst 95 % av produktets innhold skal bestå av naturlige ingredienser, minst 95 % av produktets ekstrakter og oljer skal være økologiske, minst 10 % av ingrediensene i produkter som skylles ut etter bruk skal være økologisk, og minst 20 % av ingrediensene i produkter som ikke skylles ut rett etter bruk skal være økologiske. I tillegg skal alle produkter så langt det er mulig pakkes i gjenbrukbar eller nedbrytbar emballasje. Produkter som oppfyller sertifiseringen er merket COSMOS Organic.

epiic hårpleie – i samarbeid med OWPTM – fjerner samme mengde plast fra verdens hav og elver som de bruker i emballasjen. I tillegg samarbeider de med ReSea Project, som hjelper og støtter lokalbefolkningen i Indonesia med å fjerne plast fra elver og hav. Det lokale Ryddelaget hjelper til med å hente plast og får dermed en ekstra inntekt. Det er et valg episk hårpleie har tatt for å ta vare på verdenshavene og våre fremtidige generasjoner – og fordi epiisk hårpleie er hårpleie med holdning!

På emballasjen deres finner du en QR-kode som linker til mer informasjon om OWPTM og viser koordinatene til hvor i verden de hjelper til med å samle inn plast.

Søknad :

Fordel en passende mengde Repair'it balsam i vått hår etter hårvask og la virke i 1-2 minutter. Rens grundig.