Idento Konjac Svamp - Halfball - Lavender (Lilla)

Idento Konjac Svamp - Halfball - Lavender (Lilla)
Kategorier: Ansikt, Peeling
Brand: Idento
49.5 NOK 55 NOK
Kjøp nå

NATURLIG RENSESVAMP FOR ANSIKT OG KROPP

Konjacsoppen er utvunnet av rotfibre fra potetplanten Amorphophallus konjac, som i Asia har blitt brukt til skjønnhetsbehandling i mer enn hundre år.

Den naturlige svampen renser på en skånsom og effektiv måte. Du vil oppleve en grundig peeling og huden vil få en sunn glød med færre urenheter. Svampens nettlignende struktur masserer forsiktig huden og stimulerer blodstrømmen, noe som resulterer i ny hudcellevekst. Svampen tilfører huden fuktighet, og etter bruk vil huden føles fantastisk frisk, myk og godt vedlikeholdt.

Konjac-soppen inneholder naturlige antioksidanter, vitaminer og mineraler. Svampen er det mykeste og mest skånsomme rengjøringsproduktet på markedet, 100 % biologisk nedbrytbart og PH-nøytral.

Svampen kan med fordel brukes til alle hudtyper, og den er spesielt god for hudtyper med utslett og kviser, da den bryter ned bakterier forårsaket av kviser.

Ettersom den er økologisk vil soppen ha en naturlig levetid på ca. 1-3 måneder.

Applikasjon:

Myk opp svampen i vann og masser ansikt og kropp. Flytt svampen i sirkler, også rundt øynene.
Etter bruk, skyll svampen, klem ut overflødig vann og heng svampen for å lufttørke. Ikke oppbevar svampen i dusjnisjen da dette vil forkorte svampens levetid.

Vedlikehold:

Hell kokende vann over soppen i ca. 1 gang i uken.

Varighet:

Soppen har en levetid på 1-3 måneder, avhengig av hvordan den behandles.

TIPS

Har du brukt svampen din og skal bytte den ut, kan du med fordel bruke resten av svampen i bunnen av en potteplante, der den skal hjelpe planten med å holde på fuktigheten.